ΠΑΡΟΧΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

 

Η μεγαλύτερη βάση δεδομένων της Ευρώπης.

Η ποιότητα της πληροφορίας είναι το κλειδί της επιτυχίας.

   Στον σύγχρονο καταναλωτικό κόσμο οι επιπρόσθετες πληροφορίες προϊόντων συχνά υπαγορεύουν την αγοραστική μας διάθεση. Μόνο του το προϊόν δεν είναι πλέον αρκετό. Αντίθετα, οι καταναλωτές επιδεικνύουν μια ξεκάθαρη επιλογή σε όσους τους προσφέρουν μια ευρεία παροχή σχετικών πληροφοριών, σε ένα γρήγορο, απλό και υψηλής ποιότητας λειτουργικό περιβάλλον. Αυτό ακριβώς το περιβάλλον είναι η προϋπόθεση για σχέσεις εμπιστοσύνης και θέτει τις σωστές βάσεις για επαναλαμβανόμενες αγορές.

   Οι Υπηρεσίες Περιεχομένου της Xplace είναι ο επαγγελματίας συνεργάτης που χρειάζεσθε. Δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε προσεκτικά διαμορφωμένο και πιστοποιημένο κατά PEGI (PanEuropeanGameInformation) υλικό, συμβατό με όλους τους τύπους πολυμέσων, στους τομείς της ψυχαγωγίας και της πληροφορίας. Η εταιρεία μας διατηρεί επίσης, μια αναλυτική βάση δεδομένων για τους τομείς των κρασιών και γενικότερα των αλκοολούχων ποτών. Η πληροφορία που σας παρέχουμε είναι επεξεργασμένη κατάλληλα και προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε συσκευή, κινητή ή επιτραπέζια. Η προσοχή μας είναι πάντα στραμμένη στην υψηλή ποιότητα και στην παροχή των πιο πρόσφατης διαθέσιμης πληροφορίας. Στην σημερινή αγορά οι ταχύτατες εναλλαγές μεταξύ προϊόντων συχνά δημιουργούν ένα κενό στο κομμάτι των πωλήσεων, ένα κενό που καλύπτεται εύστοχα με την άμεση χρήση των πληροφοριών που σας παρέχουμε και που εσείς παρέχετε στους πελάτες όποτε και αν αυτό ζητηθεί.

   Μπορείτε να αναζητήσετε τις πληροφορίες που χρειάζεσθε μέσω ενός σταθερού τύπου διαδικτυακού λογισμικού και να βρείτε πληροφορίες που περιλαμβάνουν, εκτός των άλλων,  υπερσυνδέσεις, διαφημιστικά βίντεο και φωτογραφίες σε διάφορες μορφές.

Τα πλεονεκτήματα:

v  Υψηλής ποιότητας και μεγάλου εύρους πληροφορίες, που ανανεώνονται συνεχώς.

v  Υπηρεσία αναλυτικής έρευνας μέσω κειμένου.

v  Ξεκάθαρη και διαφανής δομή τιμολόγησης, μέσω σταθερών τιμών χρέωσης, που περιλαμβάνουν την εκκίνηση και την ροή της πληροφορίας.

v  Ευέλικτο περιεχόμενο, που περιλαμβάνει διαφορετικές κατηγορίες και επιπρόσθετες πληροφορίες πολυμέσων μπορεί να αγορασθεί ξεχωριστά, προσαρμοσμένο πάντα στις δικές σας ανάγκες!

v  15.3 εκ. ηχητικά δείγματα και  660.000 βίντεο.

v  95.000 εισαγωγικά βίντεο (videotrailers) και  845.000 φωτογραφίες.

v  9.500 δείγματα παιχνιδιών (gamestrailers) και  162.000 φωτογραφίες οθόνης.

v  43.000 δείγματα ακουστικών βιβλίων (audiobooksamples).

v  25.000 συμβουλές και πληροφορίες για κρασιά και  οινοπνευματώδη.