ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

 

Το πιο χρήσιμο εργαλείο για να μετατρέψετε τους πελάτες σας σε αγοραστές.

   Τελευταία, γίνεται όλο και πιο εμφανής η ανάγκη για επικοινωνία  με τους υποψήφιους πελάτες σας στο σημείο πώλησης των προϊόντων, επικοινωνία που πρέπει να περιλαμβάνει εικόνες και μάρκες και αυτό λόγω του ότι οι καταναλωτές δεν αρκούνται, πλέον, μόνο στην ικανοποιητική προβολή μιας σειράς προϊόντων, αλλά θέλουν και κάτι παραπάνω, μια αληθινή αγοραστική εμπειρία. Μια ανάγκη λοιπόν δημιουργείται, που μπορεί μεν να θέτει καινούργιες προκλήσεις στα τμήματα διαφήμισης των εταιρειών, αλλά προσφέρει και καινούργιες ευκαιρίες για αναδιαμόρφωση της εικόνας ενός προϊόντος, με ταυτόχρονη αύξηση των πωλήσεων, αγγίζοντας τα συναισθήματα των καταναλωτών.

   Η Τηλεόραση Καταστημάτων είναι ένα σύγχρονο εργαλείο πωλήσεων και διαφήμισης που έχει δοκιμαστεί εκτενώς και έχει αποδειχθεί άκρως αποτελεσματικό. Προσαρμόζεται γρήγορα και εύκολα σε κάθε τύπο καταστήματος και σύντομα μπορείτε να παρουσιάζετε τις τελευταίες πληροφορίες για τα προϊόντα σας, καθώς και μηνύματα κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες κάθε τμήματος ξεχωριστά, επηρεάζοντας έτσι θετικά τις πωλήσεις σας σε καθημερινή βάση.

   Η δομή, όμως, που υποστηρίζει την όλη διαδικασία είναι εξίσου σημαντική και η xplace σας εγγυάται, όπως κανείς άλλος προμηθευτής δεν μπορεί στην Ευρωπαϊκή αγορά, την άριστη λειτουργία και υποστήριξη του συστήματος αυτού. Σας παρέχουμε τεχνογνωσία κατά την εγκατάσταση και τη λειτουργία του, μπορούμε να καλύψουμε τις γραφιστικές ανάγκες που πιθανόν θα δημιουργηθούν και αν το επιθυμείτε μπορούμε να διαχειριστούμε και το περιεχόμενο της οθόνης και όλα αυτά απόλυτα εναρμονισμένα στις δικές σας επιθυμίες.

v  Υπογραμμίστε όλα τα επιπλέον πλεονεκτήματα.

v  Ξεκάθαρη και συναισθηματική γλώσσα επικοινωνίας.

v  Εξατομικευμένο περιεχόμενο ανά τμήμα.

v  Μέγιστη ευελιξία.

v  Σχέδιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.